Natječaj za Književnu nagradu "Ivan vitez Trnski" 2017.

trnski logo4

Podravsko-prigorski ogranak Društva hrvatskih književnika i Općina Novigrad Podravski raspisuju natječaj za Književnu nagradu „Ivan vitez Trnski“ 2017.

Nagrada se dodjeljuje za najbolji neobjavljeni književni rukopis (poezija, proza ili drama) autora do 35 godina starosti s podravskog, križevačko-prigorskog i bjelovarsko-bilogorskog područja.

Nagrada se sastoji od plakete i objavljivanja rukopisa.

Primaju se rukopisi pisani hrvatskim standardnim ili nestandardnim jezicima.

Prijava treba sadržavati: tri (3) računalna ispisa rukopisa s autorovom biografijom i kontaktnim podacima (poštanska i e-mail adresa te telefonski broj).

Zaprimljeni materijali se ne vraćaju.

Dobitnik nagrade bit će proglašen na VII. Danima Ivana viteza Trnskog koji će se održati 5. i 6. svibnja 2017. godine, a knjiga će biti predstavljena javnosti na VIII. Danima Ivana viteza Trnskog u svibnju 2018.

Prijavu je potrebno poslati na adresu: Općina Novigrad Podravski, B. Mađera 4/I, 48325 Novigrad Podravski, s naznakom: Za Natječaj „Ivan vitez Trnski“.

Rukopis je potrebno poslati i na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Natječaj je otvoren do 15. travnja 2017.

Dani Ivana viteza Trnskog organiziraju se uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Općine Novigrad Podravski te Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije