Objavljena "Izabrana djela" Dubravka Ivančana

ivancan-naslovnicaU sklopu Biblioteke Podraviana objavljena su "Izabrana djela" Dubravka Ivančana, znamenitog hrvatskog pjesnika, esejista, kritičara i prevoditelja, koji je dijelom života povezan s Podravinom, prije svega Molvama. Knjigu je priredio te pogovorom, autorovim životopisom i bibliografijom popratio Mario Kolar. Više o knjizi.

Novi (4.) broj časopisa Artikulacije

Uoči 24. Galovićeve jeseni objavljen je novi broj časopisa Artikulacije, koji donosi intervjue s Jožom Skokok, Zoranom Ferićem i Robertom Gojevićem, blok putopisnih tekstova Istok je na Zapadu, Češku duplericu, Mladu crnogorsku književnost, radove gostiju 24. Galovićeve jeseni, radove autora hrvatskog sjevera, kritike, eseje itd. Više o sadržaju broja može se vidjeti na stranici časopisa.

Art4 nasl

24. Galovićeva jesen

Međunarodni festival književnosti "Galovićeva jesen" ove će se godine održati od 26. do 28. listopada. Više na: www.galoviceva-jesen.eu

galoviceva-jesen-2017-plakat

Predstavljanje knjige "American Bob" Darka Pere Pernjaka

Srdačno vas pozivamo na predstavljanje novog romana Darka Pere Pernjaka "American Bob" koje će se održati u srijedu 13. rujna 2017. u 19.00 sati u Knjižnici i čitaonici "Fran Galović" Koprivnica.

pozivnica bob u kc